Ιδέες για ένα μοναδικό Halloween Party

halloween party

Halloween Party

Τo Halloween είναι εδώ! Όταν σχεδιάζετε ένα Halloween Party, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ανατριχιαστική και συνάμα διασκεδαστική ατμόσφαιρα με τον κατάλληλο στολισμό και την διοργάνωση δραστηριοτήτων στο πνέυμα του Halloween.Για παράδειγμα για ενήλικες οι σύριγγες Bloody Mary είναι μια εξαιρετική ιδέα. Για τα παιδιά, μπορείτε να φτιάξετε παγάκια για το Halloween με πλαστικές αράχνες και βολβούς ματιών. Επίσης, φροντίστε να έχετε μη αλκοολούχα ποτά για τα μικρά παιδιά.

Trick-or-treat

Το trick-or-treating είναι μια παράδοση του Halloween για παιδιά και ενήλικες. Τα παιδιά ντύνονται με μια τρομακτική στολή και πηγαίνουν από πόρτα σε πόρτα αναζητώντας γλυκά. Το έθιμο τηρείται γενικά το βράδυ της 31ης Οκτωβρίου. Μερικοί ιδιοκτήτες σπιτιών θα βάλουν διακοσμητικά έξω από τις πόρτες τους για να ενημερώσουν τα παιδιά ότι είναι πρόθυμοι να μοιράσουν γλυκά. Άλλοι απλώς αφήνουν έξω τα γλυκά για να τα απολαύσουν τα μικρά παιδιά.

Η παράδοση του trick-or-treating έχει τις ρίζες της στη μεσαιωνική Ευρώπη. Τα φτωχά παιδιά πήγαιναν από πόρτα σε πόρτα ζητιανεύοντας χρήματα ή φαγητό. Zητούσαν επίσης από τους γείτονες να προσευχηθούν για αυτούς. Αυτή η πρακτική ονομάζεται souling, και ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της Κελτικής Πρωτοχρονιάς, η οποία γιορτάζοταν το βράδυ πριν από τη χριστιανική γιορτή του Samhain. Η παράδοση διαδόθηκε στη Βόρεια Αμερική στις αρχές του 20ου αιώνα από μετανάστες που έφεραν μαζί τους τα έθιμά τους. Στον Καναδά, ο όρος “trick or treat” εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε το 1927.

Διακόσμηση

Αν διοργανώνετε ένα πάρτι με θέμα το Halloween, θα χρειαστείτε τρομακτικά είδη πάρτυ. Επιλέξτε από τη μεγάλη μας συλλογή σε μπαλόνια Halloween όπως νυχτερίδα, φάντασμα, κολοκύθα, νεκροκεφαλή, fraskestein, αράχνη, σκελετός , μάγισσα και άλλα πολλά. Μπορείτε να επιλέξετε ματωμένα χάρτινα πιάτα, καθώς και τραπεζομάντιλα και ποτήρια. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε διακοσμητικά για να κάνετε το πάρτι ακόμα πιο τρομακτικό. Υπάρχει ακόμη και photobooth για μοναδικές φωτογραφίες καθώς και γιρλάντες Halloween οι οποίες θα δώσουν μια μοναδική νότα στο πάρτυ. Για τους μικρόυς μας φίλους μπορείτε να προμηθευτείτε και το σετάκι μωρού Το πρώτο μου Halloween.

Κρεμάστε από το ταβάνι διακοσμητικούς ιστούς αράχνης και μέσα σε αυτούς τοποθετήστε αράχνες. Υπάρχουν και ιστοί που φωσφορίζουν στο σκοτάδι κι έτσι, κάθε φορά που τα φώτα θα σβήνουν οι ιστοί αυτοί γίνονται όλο και πιο διακριτοί. Μπορείς επίσης να κρεμάσεις από το ταβάνι διακοσμητικά ώστε να χαϊδεύουν τους ώμους των καλεσμένων σε κάθε τους βήμα. Άραγε όταν τα φώτα σβήνουν θα είναι ίδια η αίσθηση;

Διακόσμησε τα παράθυρα του σπιτιού σου με αυτοκόλλητες αράχνες και αφίσες με ζόμπι. Θα τολμήσει να πλησιάσει κανείς;

Παιχνίδια

Αν κάνετε ένα Halloween πάρτι για παιδιά, υπάρχουν πολλά παιχνίδια που θα κάνουν τους καλεσμένους σας να ξετρελαθούν. Τα παιχνίδια με θέμα το Halloween είναι ιδανικά για πάρτι τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εμπλακούν όλοι. Μπορείτε επίσης να βρείτε παιχνίδια που επιτρέπουν στους καλεσμένους σας να επιδείξουν τις χορευτικές τους ικανότητες. Για παράδειγμα, ένα διασκεδαστικό παιχνίδι ονομάζεται “Bob for apples”. Σε αυτό το παιχνίδι, οι παίκτες πρέπει να προσπαθήσουν να σηκώσουν ένα μήλο χωρίς να χρησιμοποιήσουν τα χέρια τους. Για αυτό το παιχνίδι με θέμα το Halloween, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δέσιμο μαλλιών ή άλλα στηρίγματα για να το κάνετε πιο διασκεδαστικό.

Χειροτεχνία

Εάν σχεδιάζετε ένα πάρτι για το Halloween, μπορείτε να συμπεριλάβετε χειροτεχνία για παιδιά. Αν ψάχνετε για halloween χειροτεχνίες για παιδιά, υπάρχουν πολλές διασκεδαστικές επιλογές. Μπορείτε ακόμη να φτιάξετε μερικά φαγητά με θέμα το Halloween, όπως καλαμπόκι και κολοκύθες. Αυτές είναι υπέροχες λιχουδιές για παιδιά και ενήλικες.

Το σκάλισμα κολοκύθας είναι μια από τις πιο δημοφιλείς χειροτεχνίες στο Halloween πάρτι. Ωστόσο, αυτή η δραστηριότητα μπορεί να σας αναστατώσει όλο το σπίτι, επομένως είναι καλύτερο να γίνεται με μεγαλύτερες ομάδες. Μπορείτε επίσης να φτιάξετε χειροτεχνίες κολοκύθας χωρίς σκαλίσματα χρησιμοποιώντας μαρκαδόρους ή αυτοκόλλητα. Αν ανησυχείτε για το χάος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φορμάκια για μάφιν για να διαχωρίσετε τα χρώματα. Μπορείτε επίσης να φτιάξετε μπισκότα Halloween χρησιμοποιώντας τον πλαστικό κόπτη μπισκότων Halloween καθώς και να διακοσμήσετε την τούρτα σας με τα μοναδικά διακομητικά τούρτας για Halloween.

Διαδραστική αφήγηση

Η διαδραστική αφήγηση στα Halloween πάρτι είναι ένας κλασικός τρόπος για να διασκεδάσετε τους καλεσμένους σας. Μπορείτε να συμπεριλάβετε μια ιστορία φαντασμάτων στις προσκλήσεις για πάρτι και να τη διαβάσουν όλοι στο πάρτι. Στη συνέχεια, ζητήστε από όλους να ψηφίσουν την πιο αστεία ή την πιο τρομακτική.

Μουσική

Στη συνταγή για ένα τέλειο πάρτυ δεν θα μπορούσε να λείπει και η κατάλληλη spooky μουσική. Ανέβασε τη διάθεση των μικρών και μεγάλων καλεσμένων ανάλογα με το θέμα που έχεις διαλέξει στο Halloween πάρτυ σου!

Είμαστε σίγουροι ότι σε αυτό το πάρτυ θα μείνουν όλοι με κομμένη την ανάσα!