Ιδέες για δώρα και διακόσμηση Αγίου Βαλεντίνου

Valentines day

Φλεβάρης, ο πιο ερωτικός μήνας του χρόνου κατέφθασε! Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, γνωστή και ως η “ημέρα των ερωτευμένων”. Γιορτάζεται στον περισσότερο κόσμο στις 14 Φεβρουαρίου, ημέρα που έφυγε από την ζωή ο Άγιος Βαλεντίνος. Άσχετα με το αν ανηκέτε στους υπέρμάχους ή σε αυτούς που δεν θεωρούν την συγκεκριμένη ημέρα ως κάτι το ιδιαίτερο η συγκεκριμένη γιορτή αποτελεί αναμφίβολα μια αφορμή να ντυθείτε ωραία, να αγκαλιαστείτε και ανταλλάξετε δώρα με τους αγαπημένους σας!

Κάθε χρόνο λοιπόν την ημέρα αυτή ο ερωτισμός ξεχειλίζει. Ζευγάρια από όλο τον πλανήτη ψάχνουν να βρουν τους πιο ευφάνταστους και δημιουργικούς τρόπους για να δείξουν την αγάπη τους στο άλλο τους μισό. Εμείς σας βγάζουμε από την δύσκολη θέση έχοντας σκεφτεί πολλές ιδέες γεμάτες γλυκές, ρομαντικές και πρωτότυπες προτάσεις για να σας μείνει ο φετινός Βαλεντίνος αξέχαστος.

Πώς γιορτάζουμε σήμερα

Σήμερα ο πλέον συνηθισμένος τρόπος να εορτασμού της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου είναι να διοργανώσετε ένα ρομαντικό δείπνο. Nα ανταλλάξετε δώρα, να προσφέρετε λουλούδια και γλυκά στο ταίρι σας. Μεγάλη σημασία λοιπόν για την ημέρα αυτη έχει η διακόσμηση του χώρου. Μόνο έτσι θα αποτυπώσετε την αγιοβαλεντίνικη διάθεση στους αγαπημένους σας!

Ιδέες για διακόσμηση

Στη διακόσμηση της συγκεκριμένης ημέρας κυριαρχούν οι κόκκινες καρδίες! Μπορείτε παρακάτω να δείτε πολλές ιδέες για να κάνετε μια αξέχαστη έκπληξη στον σύντροφο σας.

Ρομαντικό δέιπνο

Μια πολύ ωραία ιδέα στολισμού για ρομαντικό δείπνο είναι η παραπάνω. Με είδη πάρτυ, μπαλόνια λάτεξ σε τόνους του ροζ του κόκκινου και του λευκού, μπαλόνια καρδιά σε διάφορα χρώματα και σχέδια, μπαλόνια χείλη καθώς και μπαλόνι φράση love. Το σκηνικό θα ολοκληρωθεί με ένα μπουκάλι κρασί καθώς και γλυκά σε σχήμα καρδιάς!

Διακόσμηση δωματίου Σ’Αγαπώ

Πείτε Σ’αγαπώ με τον πιο ευφάνταστο τρόπο! Διακοσμείστε το υπνοδωμάτιο σας με μπαλόνια φράση ‘I Love You’ καθώς και διάφορα φοιλ και λάτεξ μπαλόνια αγίου βαλεντίνου φουσκωμένα με ήλιον

Μοναδικές συνθέσεις μπαλονιών

Επιλέξτε αναμέσα στις μοναδικές συνθέσεις μπαλονιών Αγίου Βαλεντίνου για αυτήν την ξεχωριστή μέρα. Το μπουκέτο με κόκκινες καρδιές και η σύνθεση με τα λευκά μπαλόνια και καρδιές αποτελούν αναμφίβολα μια πολύ ωραία επιλογή για την ημέρα αυτή!

Τι να κάνετε

Αν επιλέξετε να μείνετε σπίτι, με χαμηλό φωτισμό και απαλή μουσική θα δημιουργηθεί μια ρομαντική ατμόσφαιρα. Ο στολισμός του χώρου με Κεριά σε σχήμα καρδιά, ροδοπέταλα, κουτιά με γράμματα LOVEμπαλόνια Αγίου Βαλεντίνου σίγουρα θα την κάνει ακόμα πιο ερωτική. Υπάρχουν αρκετά πράγματα τα οποία μπορείτε να κάνετε στο σπίτι όπως ένα ρομαντικό δειπνό και ένα ζεστό αφρόλουτρο το οποίο με την κατάλληλη μουσική, κρασί και κατάλληλο φωτισμό θα γίνει ακόμα πιο απολαυστικό.

Αν επιλέξετε να περάσετε την ημέρα σας εξω οι επιλογές είναι πάρα πολλές. Ένα δείπνο σε εστιατόριο ή ακόμα και μια βόλτα στην θάλασσα με θέα το ηλιοβασίλεμα θα δώσουν μια πολύ ρομαντική ατμόσφαιρα στο ραντεβού σας. Ενα ραντεβού σε ξενοδοχείο το οποίο προσφέρει χαλαρωτικό μασάζ, σπα, τζακούζι σε συνδυασμό με χαλαρωτικά αιθέρια έλαια θα σας ηρεμήσει. Θα διώξει το στρες της μέρας και θα σας φτιάξει τη διάθεση.
Μήπως βαρεθήκατε την ρουτίνα; Λίγα ρούχα σε μια βαλίτσα και αποδράστε για λίγες μέρες σε έναν αγαπημένο προορισμό!

Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία για να γιορτάσεις και να δημιουργήσεις όμορφες αναμνήσεις με τους αγαπημένους σου. Δεν έχει σημασία αν πιστεύεις ή όχι στην ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Δες το σαν αφορμή για διασκέδαση, να περάσεις λίγο χρόνο με το ταίρι σου. Ενα διάλειμμα από την καθημερινή ρουτίνα! Είμαστε σίγουροι ότι θα απολαύσεις την κάθε στιγμή με τον δικό σου ρομαντικό τρόπο.