Το απόλυτο bachelorette party!

Οι σχέσεις μας όπως και η ζωή προχωράνε, διαμορφώνονται, εξελίσσονται και με αυτόν τον τρόπο τα ζευγάρια όταν νιώσουν έτοιμα, περνάνε στην επισημοποίηση της σχέσης τους μέσα από τον γάμο.

Πριν λοιπόν από το ξεκίνημα της νέας τους ζωής, η εκκίνηση της οποίας θα γιορταστεί μαζί με τους καλεσμένους την ημέρα του γάμου, υπάρχει και μια άλλη γιορτή. Αυτή διοργανώνεται νωρίτερα σε ένα πιο στενό κύκλο, με αυτούς δηλαδή που ο γαμπρός και η νύφη τους θεωρούν ως τους πιο κοντινούς τους ανθρώπους.

Ένα bachelorette party είναι μια διασκεδαστική και μοναδική γιορτή που σηματοδοτεί το τέλος της εργένικης ζωής μιας μέλλουσας νύφης. Αυτή η ξεχωριστή εκδήλωση είναι μια ευκαιρία για τη μέλλουσα νύφη και τις στενότερες φίλες της να έχουν μια αξέχαστη βραδιά πριν από τη μεγάλη μέρα. Όσον αφορά τον προγραμματισμό ενός bachelor πάρτι, η διακόσμηση είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο που μπορεί θα συμβάλει να δώσετε τον τόνο για το βράδυ. Σε αυτό το άρθρο, θα εξερευνήσουμε μερικές δημιουργικές ιδέες διακόσμησης hens party που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τη βραδιά της μέλλουσας νύφης αξέχαστη.

Μπαλόνια: Τα μπαλόνια είναι μια κλασική διακόσμηση για κάθε γιορτή και τα bachelorette party δεν αποτελούν εξαίρεση. Επιλέξτε μπαλόνια Bride ή Bride to Be στα αγαπημένα χρώματα της μέλλουσας νύφης ή επιλέξτε μπαλόνια σε μεταλλικές αποχρώσεις για μια chic εμφάνιση. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μπαλόνια με γράμματα που γράφει το όνομα της μέλλουσας νύφης ή μια διασκεδαστική φράση όπως “Last Fling Before the Ring”.

Photo Booth: Ένα photo booth είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να αποτυπώσετε αναμνήσεις σε ένα μπάτσελορ πάρτι. Ρυθμίστε ένα σκηνικό και παρέχετε διασκεδαστικά αξεσουάρ όπως ρόμπα bride, γυαλιά ηλίου και διασκεδαστικά καπέλα. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα πλαίσιο φωτογραφιών με το όνομα της μέλλουσας νύφης και την ημερομηνία του πάρτι για μια πρόσθετη προσωπική πινελιά.

Διακόσμηση τραπεζιού: Ένα καλά διακοσμημένο τραπέζι μπορεί να δώσει τον τόνο σε ολόκληρο το πάρτι. Επιλέξτε τραπεζομάντιλα στο αγαπημένο χρώμα της μέλλουσας νύφης και προσθέστε μερικά αστραφτερά κομφετί στο τραπέζι για μια νότα glam. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε εξατομικευμένες κάρτες θέσεων ή μίνι μπουκάλια σαμπάνιας για κάθε επισκέπτη.

Θεματική διακόσμηση: Η θεματική διακόσμηση μπορεί να προσθέσει ένα επιπλέον επίπεδο διασκέδασης σε ένα μπάτσελορ πάρτι. Επιλέξτε ένα θέμα που λατρεύει η μέλλουσα νύφη, όπως ένα τροπικό ή μποέμ θέμα. Διακοσμήστε τον χώρο με φύλλα φοίνικα, λουλούδια και φούντες για να δημιουργήσετε μια τροπική όαση ή επιλέξτε μακραμέ και ονειροπαγίδες για μια μποέμ ατμόσφαιρα.

Τραπέζι γλυκών : Το επιδόρπιο είναι μια γλυκιά προσθήκη σε κάθε bachelorette party. Ναι, τα cupcakes μπορούν να λειτουργήσουν σαν διακόσμηση. Όσο πιο εντυπωσιακά τόσο το καλύτερο. Αν βρεις και τα κατάλληλα διακοσμητικά τούρτας ή cupcake, τα οποία κάνουν και το πιο απλό κέικ εντυπωσιακό, έχεις σίγουρα κερδίσει τα εύσημα της κοριτσοπαρέας! Στήστε ένα τραπέζι με τα αγαπημένα επιδόρπια της μέλλουσας νύφης, όπως cupcakes, macarons και φράουλες καλυμμένες με σοκολάτα. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα signature cocktail για τη μέλλουσα νύφη και να το σερβίρετε σε εξατομικευμένα ποτήρια.

Συμπερασματικά, η διακόσμηση του bachelorette party μπορεί να είναι διασκεδαστική και δημιουργική. Μπαλόνια, φωτογραφικοί θάλαμοι, διακόσμηση τραπεζιού, θεματική διακόσμηση, τραπέζια για επιδόρπια και εξατομικευμένες πινακίδες είναι μερικές μόνο ιδέες διακόσμησης που μπορούν να κάνουν ένα μπάτσελορ πάρτι αξέχαστο. Θυμηθείτε να επιλέξετε διακοσμητικά που αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητα και το στυλ των Brides To Be και διασκεδάστε με τη διαδικασία σχεδιασμού.