Τρόποι Πληρωμής

Αντικαταβολή:
Τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει έρχονται μέσω της εταιρίας Courier και πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελία σας την στιγμή της παραλαβής εάν έχετε επιλέξει ως μέθοδο πληρωμής την αντικαταβολή.

Χρεωστική / Πιστωτική Κάρτα:
Αν διαθέτετε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την φόρμα παραγγελίας μας.

PayPal:
Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή της παραγγελίας σας με επιλογή εξόφλησης μέσω της πύλης ηλεκτρονικών πληρωμών Paypal.

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό:
Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Ως αιτιολογία στο καταθετήριο θα πρέπει να αναφέρετε το Ονοματεπώνυμο σας και τον Αριθμό Παραγγελίας που αναγράφεται στο e-mail επιβεβαίωσης.

Τραπεζικοί Λογαριασμοί:

  • ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
    • IBAN: GR0701721080005108102908515
  • Εθνική Τράπεζα
    • IBAN: GR8101101890000018975919426
  • Alpha Bank
    • IBAN: GR5201402530253002310015921

Είτε μέσω του παρακάτω link της Viva Wallet πληκτρολογόντας το ποσό https://pay.vivawallet.com/maison-petite

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Να αποσταλεί μέσω email είτε μέσω των social media το αποδεικτικό κατάθεσης ώστε να εκτελεστεί η παραγγελία

Τρόποι Αποστολής Δεμάτων Ελλάδα & Κύπρος

Το δέμα θα σας παραδοθεί στα στοιχεία που μας έχετε δώσει σε 1 έως 5 εργάσιμες ημέρες απο την ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας για τις αποστολές προς Ελλάδα. Οι αποστολές προς Κύρπο θα παραδοθούν σε 9-15 εργάσιμες ημέρες. Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά. Σε νησιά και δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος παράδοσης είναι 4 έως 8 εργάσιμες ημέρες. Σε περιόδους αυξημένου όγκου παραγγελιών όπως το black Friday, το cyber Monday και μεγάλων εκπτώσεων οι αποστολές θα εξυπηρετούνται με σειρά προτεραιότητας και το συντομότερο δυνατό. Αποστολές γίνονται με την εταιρία Courier Γενική Ταχυδρομική.

Τρόποι Αποστολής Φουσκωμένων Μπαλονιών – Αττική

Τιμές για φουσκωμένα μπαλόνια με ήλιον και αέρα μπορείτε να δείτε μόνο εδώ. Σε ΟΛΕΣ τις υπόλοιπες επιλογές του μενού οι τιμές αφορούν συσκευασμένα – ξεφούσκωτα μπαλόνια. Στις παραπάνω τιμές των φουσκωμένων μπαλονιών δεν έχει συμπεριληφθεί το ΦΠΑ 24% και δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής. Τα μεταφορικά για μπαλόνια φουσκωμένα με ήλιον και αέρα ξεκινούν απο €10 ανάλογα την περιοχή σας. Τα έξοδα αποστολής εξαρτώνται από τον τόπο παράδοσης και διευκρινίζονται ύστερα από επικοινωνία για περιοχές που εξυπηρετούν τα δικά μας μέσα μεταφοράς. Επιπροσθέτως, επιβαρύνεστε και με περιβαλλοντικό τέλος (σακούλες).

Το κατάστημά μας αποστέλλει όλα του τα προϊόντα μόνο εντός λεκανοπεδίου Αττικής καταφέρνοντας να παραδίδει με δικά του μεταφορικά μέσα και είναι υπεύθυνο μόνο για αυτές τις αποστολές.

Καθημερινά ανανεώνουμε τα προϊόντα μας και εγγυούμαστε για την ποιότητα τους. Εάν κάποιο προϊόν που επιθυμείτε δεν υπάρχει στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ενημερώστε μας για να φροντίσουμε να το βρούμε για εσάς.

Όλες μας οι μπαλονοσυνθέσεις – μπουκέτα παραδίδονται σε σακούλα μεταφοράς που και με αυτό τον τρόπο παραδίδετε το προϊόν ακέραιο.

Αποστολή μπαλονιών σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα αλλά και στο Εξωτερικό δεν παραδίδονται.

Οι ώρες παράδοσης είναι από τις (11.00 π.μ – 20.30 μ.μ). Συγκεκριμμένα μας δίνετε ένα τετράωρο που εξυπηρετεί να σας φέρουμε την παραγγελία σας.

Σημειώνεται ότι σε περιπτώσεις έκτακτων κυκλοφοριακών συνθηκών στην πόλη, απεργιών ή ακραίων καιρικών φαινομένων δεν ευθυνόμαστε για τυχόν καθυστερήσεις.

Για την ασφαλή και έγκαιρη παράδοση ερχόμαστε σε τηλεφωνική επικοινωνία πάντα με τον αποστολέα. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σε περίπτωση που πρέπει να διευκρινίσουμε τυχόν λεπτομέρειες για να προχωρήσουμε στην διεκπεραίωση της παραγγελίας σας και σε περίπτωση που δεν βρούμε τον παραλήπτη.

Εάν δεν επιθυμείτε να επικοινωνήσουμε με τον παραλήπτη και θέλετε να προβούμε απευθείας στην εκτέλεση της παραγγελίας σας δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη σε περίπτωση που απουσιάζει, η σε περίπτωση λανθασμένων στοιχείων. Η παραγγελία επιστρέφεται και σας ενημερώνουμε τηλεφωνικά όπου θα χρειαστεί να επιβαρυνθείτε ξανά τα έξοδα αποστολής σε άλλη περιοχή και εφόσον υπάρχει ελεύθερο δρομολόγιο μέσα στο ωράριο του οδηγού και αυστηρά για την ίδια μόνο ημέρα. Σε περίπτωση λανθασμένων στοιχείων, αυτόματα αναλαμβάνετε και την ευθύνη της αργοπορημένης ή σε λάθος πρόσωπο παράδοση της αποστολής.

Σε περίπτωση που ο παραλήπτης δεν επιθυμεί να παραλάβει το δώρο σας, δεν φέρουμε ευθύνη για τέτοιο περιστατικό και η παραγγελία σας επιστρέφει σε εμάς και μπορείτε να την αποστείλετε κάπου αλλού με τα ανάλογα έξοδα αποστολής.

Θα πρέπει να γνωρίζεται ότι τα προϊόντα όπως: μπαλόνια με ήλιο έχουν σχεδόν 20 ώρες πτήσης και εφόσον φουσκωθούν η παραγγελία δεν ακυρώνεται και δεν μπορεί να επιστραφεί η αξία της.

Παράπονα σχετικά με την καλή ποιότητα των παραδιδόμενων προϊόντων γίνονται δεκτά ΜΟΝΟ την ίδια ημέρα της παράδοσης και ΜΟΝΟ από τον αποστολέα (ο οποίος έχει χρεωθεί και την αξία αυτών) και όχι μεταγενέστερα. Σε αυτές τις περιπτώσεις αποστέλλουμε αμέσως αντιπρόσωπό μας στον παραλήπτη της παραγγελίας, ελέγχουμε το προϊόν και εφ’ όσον πράγματι διαπιστώσουμε πρόβλημα, αντικαθιστούμε αυτό με νέο.

Για όλα τα παραπάνω ο οδηγός της εταιρίας μας, είναι σε συνεχή επικοινωνία με το κατάστημά μας και παράλληλα ενημερώνει τηλεφωνικά τον αποστολέα για την εξέλιξη της παραγγελίας τού.

Αλλαγές και Επιστροφές

Εάν για κάποιο λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, αρκεί να μην έχει ανοιχτεί ή παραβιαστεί η συσκευασία και να μην έχει αλλοιωθεί με κανέναν τρόπο. 

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο κατόπιν σχετικής αίτησης υπαναχώρησης του πελάτη μέσω τηλεφώνου ή email.

Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη. Ο πελάτης πρέπει να φροντίσει για την ασφαλή επιστροφή των προϊόντων επιλέγοντας την κατάλληλη συσκευασία και τον κατάλληλο μεταφορέα. Τα έξοδα αντικαταβολής δεν επιστρέφονται.

Επιστροφή σε περίπτωση ατελειών ή λάθους.

Σε περίπτωση δικού μας λάθους στην παραγγελία ή σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος θα αντικαταστήσουμε το προϊόν με δικά μας έξοδα αποστολής ή σε περίπτωση έλλειψης θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα.

Δεν ευθυνόμαστε για ελαττώματα που προέκυψαν από κακή χρήση του προϊόντος ή από χρήση διαφορετική από την προβλεπόμενη από τον κατασκευαστή ή από τυχαία γεγονότα όπως πτώση αντικειμένων κλπ. Υπό την προϋπόθεση ότι η φθορά δεν ειναι ευθύνη της εταιρείας ταχυμεταφορών, θα γίνεται αντικατάσταση του είδους με όμοιο καινούργιο, ή σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας με άλλο καινούργιο προϊόν αντίστοιχης ποιότητας και τιμής, αλλιώς σε περίπτωση που ο πελάτης δεν επιθυμεί αντικατάσταση, θα πραγματοποιείται επιστροφή των χρημάτων της αρχικής αγοράς στον πελάτη. Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο είχε γίνει η αρχική πληρωμή του πελάτη προς την εταιρεία.

Η Επιχείρηση δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση λανθασμένης χρήσης προϊόντος εκ μέρους του πελάτη.

Μην επιστρέφετε προϊόντα αν δεν έχει προηγηθεί συνεννόηση μαζί μας.

Μετά την αποσφράγιση της συσκευασίας καμία αλλαγή/επιστροφή δεν είναι δυνατή.

Επιστροφές προϊόντων γίνονται μέχρι 3 ημέρες μετά την παραλαβή της παραγγελίας σας. Μετά το πέρας των 3 ημερών χάνετε το δικαίωμα επιστροφής.

Σημείωση: Παρακαλούμε να διαβάζετε πάντα και προσεκτικά την περιγραφή του προϊόντος που αγοράζετε για αποφυγή παρεξηγήσεων.

Για αιτήσεις επιστροφών επικοινωνήστε στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση [email protected]


Επιστροφή Χρημάτων:
Δεδομένου ότι τα επιστρεφόμενα προϊόντα παραληφθούν σε άριστη κατάσταση όπως προβλέπεται, η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρεία μας.
Για την επιστροφή των χρημάτων σας πρέπει να μας δηλώσετε το λογαριασμό στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση, την τράπεζα, τον δικαιούχο λογαριασμού καθώς και τον αριθμό της παραγγελίας σας που αφορά την επιστροφή.